O femeie cu 5 copii a născut acasă pe ascuns. Bebelușul a murit după ce mama l-a abandonat în cadă

O femeie cu 5 copii a născut acasă pe ascuns. Bebelușul a murit după ce mama l-a abandonat în cadă
| Foto: observatornews.ro.

O femeie din Cluj în vârstă de 40 de ani a născut acasă, fără să-și anunțe familia că este însărcinată. Ea și-a abandonat bebelușul într-o cadă, unde a fost găsit mort câteva ore mai târziu.

Femeia, care mai are cinci copii, este din Rugăsești, județul Cluj. Ar fi născut vineri noapte, deși nimeni din familie nu știa că este gravidă. Fratele ei a sunat la ambulanță când a văzut că femeia sângerează puternic și a cerut ajutorul medicilor. Ulterior a fost găsit și bebelușul: o fetiță deja decedată în cada din baie.

Medicii spun că bebelușul s-a născut viu, chiar la termen, însă a murit în cele câteva ore în care a fost lăsat nesupravegheat în cadă.

Femeia a fost transportată la spital, unde a fost internată, iar fetița a fost preluată de medicii legiști. Pentru moment, cauza mortii copilului ar fi o hemoragie puternică, pentru că femeia nu i-ar fi tăiat bine cordonul ombilical.

Cunoscuții femeii spun că soțul acesteia ar fi fost plecat în străinătate, iar copilul ar fi fost făcut cu un concubin.

Deocamdată, anchetatorii iau în calcul 3 variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere. Însă toate indiciile duc spre ultima variantă.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Alex Prunean, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza