GEST CUTREMURĂTOR! Și-a vândut bebelușul la doar 5 zile după ce l-a născut, pentru a-și face o operație estetică

GEST CUTREMURĂTOR! Și-a vândut bebelușul la doar 5 zile după ce l-a născut, pentru a-și face o operație estetică

O rusoaică de 33 de ani și-a vândut nou-născutul pentru a plăti o rinoplastie în valoare de 3.600 de dolari.

Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit de presa rusă, a fost reținută de polițiști la sfârșitul lunii mai, fiind suspectată de trafic de persoane, relatează nypost.com, care citează Daily Star.

Ea a născut un băiețel, pe 25 aprilie 2022, la un spital din orașul Kaspiysk, din sudul țării, după care l-a vândut – cinci zile mai târziu – unui cuplu local care doreau să devină părinți.

Potrivit unei declarații a oficialilor ruși, obținută de Newsflash, mama considerată fără inimă s-a întâlnit „cu un rezident local și a acceptat să-l predea pe fiul ei nou-născut, aflat în stare clară de neputință, pentru o recompensă de 200.000 de ruble (3.200 USD)”.

În ziua în care l-a predat pe băiat, ea ar fi semnat în fața noilor părinți o „renuntare la drepturile copilului”. În schimb, atunci, ea a primit o mică plată în avans de 360 ​​USD.

Aproximativ patru săptămâni mai târziu, pe 26 mai, se crede că femeia a primit și restul banilor, dar poliția a fost anunțată la scurt timp după aceea.

Nu este clar cine a contactat polițiștii, dar cert este că femeia a fost luată rapid în custodie, împreună cu perechea care l-a adoptat ilegal pe băiatul nou-născut.

Noii părinți ar fi spus anchetatorilor că femeia le-a dat bebelușul și certificatul de naștere, dar au negat că a plătit direct pentru copil.

Ei au spus că mama a cerut ulterior 3.200 USD pentru costul unei operații la nas, pentru „o respirație mai bună”, și că s-au bucurat să accepte tranzacția, potrivit gandul.ro.

Comenteaza