O femeie a fost ucisă fără milă de soț. Cadavrul a fost ascuns în lada de la canapea

O femeie a fost ucisă fără milă de soț. Cadavrul a fost ascuns în lada de la canapea

Un sârb de 26 de ani și-a ucis soția româncă, o tânără de numai 22 de ani, în timp ce fetițele cuplului dormeau într-o cameră alăturată. 
 

Femeia a fost omorâtă în noaptea de duminică spre luni.

Sârbul a pus mâna pe un cuțit, apoi și-a înjunghiat soția de mai multe ori, în partea superioară a corpului și gâtului.

Asta, în timp ce fetițele lor, cu vârste de 7 luni și 3 ani, dormeau în camera alăturată. Micuțele au fost luate de bunică în acea noapte.

Aproape de miezul nopții, ambulanța și poliția s-au prezentat de urgență la etajul 4 al unei clădiri rezidențiale din districtul Salzburg din Schallmoos, lângă Sterneckstrasse.

Cu puțin timp înainte, sârbul a mers la secția de poliție din gara principală și a recunoscut că a omorât-o pe mama copiilor lui. Apoi, a sunat o bonă și a întrebat-o dacă poate să aibă grijă de fetițele lor care dorm.

"Pentru ca bona să nu o găsească pe femeia moartă, a ascuns cadavrul în lada de la o canapea", a declarat Nina Laubichler de la poliția din Salzburg, după ce l-a audiat pe presupusul criminal.

Împreună cu părinții româncei, polițiștii au intrat apoi în apartament și au găsit cadavrul în lada de la canapea, așa cum indicase bărbatul.

Sârbul de 26 de ani era cunoscut de poliție, după ce, în decembrie, soția lui a depus o plângere împotriva lui, din cauza violențelor, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza