Medic de 55 de ani, mort de COVID. Prin ce chinuri a trecut femeia

Medic de 55 de ani, mort de COVID. Prin ce chinuri a trecut femeia
| Foto: observatornews.ro.

Medicul-şef al Secției Clinice Cardiologie 1 din Sibiu a murit la 55 de ani, după ce s-a infectat cu COVID 19.

Anunţul morţii Gabrielei Eminovici a fost făcut pe Facebook de reprezentanții spitalului din Sibiu.

„Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2.

Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace! S-a stins din viață un cardiolog de excepție, cu o pregătire deosebită și cu o reală vocație, iar medicina sibiană este de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârșit.

Dna. Dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu devotament și empatie și va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât și în inimile pe care le-a tratat și le-a dat șansa la viață”, este mesajul reprezentanților Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Cei de la spital le recomandă tuturor să se vaccineze anti-Covid. „Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor.

Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări și a cazurilor grave, prin vaccinare”, au mai precizat medicii, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza