Liviu Vârciu e bolnav! Prezentatorul TV a spus cu ce probleme de sănătate se confruntă: „M-a rupt, sunt...”

Liviu Vârciu e bolnav! Prezentatorul TV a spus cu ce probleme de sănătate se confruntă: „M-a rupt, sunt...”

Liviu Vârciu le-a spus fanilor de pe Instagram că de două zile nu se simte bine, în ceea ce privește sănătatea.

Liviu Vârciu are probleme de sănătate de două zile. Prezentatorul TV nu se simte deloc bine, ba chiar este mult mai rău decât atunci când a avut COVID-19.

Prezentatorul de la Antena 1 i-a îndemnat pe fani să aibă grijă de ei în această perioadă, pentru că el se confruntă cu probleme de sănătate.

Liviu Vârciu este nevoit să stea cu masca pe față pentru a-i proteja pe membrii familiei sale. În aceste momente, cântărețul stă la pat pentru a se recupera.

Fostul concurent de la Asia Express și-a făcut testul COVID, însă acesta a ieșit negativ. Artistul a fost infectat cu coronavirus în urmă cu ceva timp, dar spune că răceala pe care o are acum este mult mai agresivă.

Prezentatorul de televiziune i-a sfătuit pe fani să fie precauți și să ia vitamine pentru a preveni răcelile din această perioadă.

“Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de Covid, nu este Covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea îi zice la Covid ‘puturosule’.

M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: ‘A, covidul? Stai așa un pic…’. De două zile sunt praf.

Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi.

Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nici nu știi ce să mai faci.”, a spus Liviu Vârciu pe Instastory, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza