Femeie însărcinată, rănită într-un accident GRAV! Tânăra conducea sub influenţa alcoolului

Femeie însărcinată, rănită într-un accident GRAV! Tânăra conducea sub influenţa alcoolului
| Foto: observatornews.ro

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă în staţiunea Mamaia. O femeie însărcinată conducea sub influența alcoolului. 

Accidentul în care a fost implicat autoturismul marca Opel a avut loc în jurul orei 3:00, iar tânăra de 35 de ani care se afla în maşină este însărcinată în 5 luni.

Atât ea cât şi bărbatul de 25 de ani au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,07 la mie pentru femeie şi 0,39 în cazul bărbatului.

Potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip, femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare. Poliţiştii transmit că femeia în vârstă de 35 de ani se afla la volanul maşinii.

"Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de o femeie, de 35 de ani, a intrat în coliziune cu un copac și un stâlp de iluminat public.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului, precum și a unui pasager, bărbat, de 25 de ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", au declarat poliţiştii, potrivit obseratornews.ro.

Comenteaza