Fată snopită în bătaie și umilită în fața a zeci de oameni! Scena a fost filmată: "Nu mai țipa când plângi!"

Fată snopită în bătaie și umilită în fața a zeci de oameni! Scena a fost filmată:  "Nu mai țipa când plângi!"
| Foto: observatornews.ro

O copilă dintr-un un centru de plasament din Pașcani, județul Iași, a fost snopită în bătaie de o altă adolescentă. 

Victima, lovită crunt cu picioarele și pumnii, nu a putut decât să-și protejeze capul, într-o încercare disperată de a scăpa teafără. Ploaia de lovituri ar fi putut în orice moment să-i provoace răni grave. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional.

episodul violent a avut loc în urmă cu două săptămâni. Cele două s-ar fi certat anterior din cauza unui băiat.

A fost deschisă o anchetă la nivelul centrului de plasament, precum și la nivelul IPJ Iași, directorul unității fiind cel care a sesizat poliția, după ce a aflat de bătaie de la angajați.

Până la finalizarea investigațiilor agresoarele, care ar avea tulburări de comportament, nu vor mai avea dreptul la învoiri.

"Siguranța și protecția copiilor din centrele din Pașcani, s-a dus România noastră pe râpă, unde stau doamnele educatoare, diriginta casei de copii, poliția, fetiță bătută este o cunoștință de a mea, nu am nici o putere să o ajut, nu e rudă cu mine, o cheamă ******* ***** , distribuiți va rog și ajutați copiii nimănui, ajutați România să fie o țară mai bună și mai frumoasă, nu fiți nepăsători, vă cer scuze pentru scris că sunt șocată", a scris femeia care a publicat imaginile înfiorătoare pe un grup de Facebook dedicat orașului Pașcani.

Pentru siguranța și integritatea psihică a copilei agresate nu vom publica numele ei, potrivit observatornews.ro

Comenteaza