Dublă crimă sângeroasă! Un bărbat și-a ucis mama și bunica fără nicio milă! MOTIVUL E ȘOCANT

Dublă crimă sângeroasă! Un bărbat și-a ucis mama și bunica fără nicio milă! MOTIVUL E ȘOCANT

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Baciu, județul Cluj, și-a ucis mama și bunica fără milă.

Două femei, o mamă și o bunică, au fost astăzi ucise cu sânge rece chiar de către băiatul și nepotul acestora, un tânăr în vârstă de 30 de ani.

Crimă dublă într-o localitate din Cluj. Un bărbat a omorât-o pe mama sa și pe bunică
Descoperirea macabră a fost făcută după ce tatăl criminalului, cel care în trecut divorțase de mama acestuia și a sunat-o pe femeie, însă nu i-a răspuns. Deoarece a văzut că nimeni nu răspunde la telefon, atunci bărbatul l-a trimis pe apartamentul celor trei pe fratele atacatorului, potrivit observatornews.ro.

Ajuns la imobilul unde cei trei locuiau, bărbatul a avut un șoc în momentul în care l-a găsit pe ucigaș cu un cuțit în mână plin de sânge, iar pe cele două femei zăcând pe jos fără suflare. Imediat bărbatul a sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat de îndată mai multe echipaje de salvare, dar și de poliție.

Din păcate, pentru cele două femei nu s-a mai putut face nimic, acestea fiind ucise cu bestialitate de către bărbat, astfel că medicii au fost nevoiți să declare decesul rudelor atacatorului.

Bărbatul era consumator de droguri
În trecut, bărbatul în vârstă de 30 de ani din localitatea Baciu a fost internat și la secția de Psihiatrie, căci acesta ar fi avut mari probleme cu droguri.

Potrivit informațiilor, tânărul de 30 de ani nu ar fi încetat să consume substanțele interzise nici în prezent, dar nimeni nu-și explică ce l-a determinat să le ucidă pe cele două femei, rudele sale. Agresorul a fost reținut de către oamenii legi și urmează să fie trimis în judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza