Anamaria Prodan se pregătește să devină bunică? Veste bombă: „O să-i las pe nepoții mei să facă ce vor”

Anamaria Prodan se pregătește să devină bunică? Veste bombă: „O să-i las pe nepoții mei să facă ce vor”
| Foto: wowbiz

Anamaria Prodan își face deja planuri pentru când va deveni bunică. Impresara spune că va fi foarte indulgentă cu nepoții ei.

Anamaria Prodan este extrem de sinceră și asumată cu fiecare apariție pe care o are. Deși nu a avut un an atât de ușor, în ceea ce privește parcursul sentimental, sexy impresara nu își șterge zâmbetul de pe buze. Are copii de succes, frumoși, inteligenți și mai nou, și un iubit care o face fericită.

„Abia aștept să am nepoți. Să îi văd eu pe ei cum aleargă prin casă, cum fac toate tâmpeniile pământului. Am să-i las, am să îi iau cu mine peste tot, am să îi îmbrac. Eu am haine deja luate foarte multe pentru o fetiță. Rebecca îmi spune „Mama, pe bune? Nu o să se mai poarte astea pe vremea aia.”

I-am spus că fetița ei sau prima fetiță care se naște o să fie total diferită de toate, pentru că eu de-a lungul anilor iau hăinuțe din cele mai frumoase colecții. Eu mi-am dorit tare mult două fete, așa mi-am programat totul. Toată lumea mă întreabă cum Dumnezeu am putut să îmi programez viața secundă cu secundă. Cred că de la tata, din armată, să fie totul perfect, ceas. Am știut, fac o fată, la un an fac încă o fată, după care un băiat.”

Anamaria Prodan a avut mai multe eșecuri în dragoste, dar are încredere că este ceva frumos pus pentru ea deoparte. De aceea, în momentul actual se află într-o nouă relație, în care declară să este foarte fericită și împlinită.

„Este adevărat, există cineva în viața mea amoroasă. Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre.

Eu m-am născut sub lumina reflectoarelor, este ok și cine stă lângă mine, înțelege viața mea și faptul că așa sunt construită. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. 

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru WOWbiz.

Comenteaza