Diana Șoșoacă, scandal de zile mari la Matei Balș. Ce a făcut cum a ajuns acolo

Diana Șoșoacă, scandal de zile mari la Matei Balș. Ce a făcut cum a ajuns acolo
| Foto: playtech.ro

Diana Șoșoacă a cerut să i se permită accesul în spitalul Matei Balș din Capitală, spunând că vrea să afle niște informații. În plus, avocata a chemat toți parmalentarii la acel spital, unde a izbucnit incendiul.

„Avem spitale care s-au transformat în crematorii. De ce n-au luat atitudine? Toți parlamentarii trebuie să fie aici! Aveți cinci morți, nu vi se pare normal?”, a spus Diana Șoșoacă.

Tot aceasta a cerut și demisia lui Raed Arafat, precizând că „este obligatoriu să apară adevărul, să se schimbe oamenii din sistem. Este inacceptabil să avem cinci morți. Cum să te carbonizezi de la o radiotermă? Cum este posibil să n-ai căldură într-un spital ca Matei Balș?!”.

De menționat este că jandarmii nu i-au permis accesul Dianei Șoșoacă în spital, de aici și scandalul. De asemenea, Diana Șoșoacă le-a transmis să iasă în stradă și să protesteze.

”Credeți că vă mai merge mult și vouă? Și dacă sunteți servicii, ce? Cine sunteți voi să vă bateți joc de noi? Voi trebuie să ne deserviți pe noi. Hai, gata! S-a terminat, se resetează România, se restartează. Băga-ți-vă mințile în cap. Ori sunteți naționaliști și patrioți, ori vă căiți și vă pocăiți și deveniți creștini ortodocși, ori valea la cei care vă plătesc de ani de zile să distrugeți România.

Gata, de azi suntem cu ochii pe sistemul sanitar din România. Orice se întâmplă în spitale, orice mizerie face un medic, o asistentă, un brancardier, infirmieră, manager, Raed Arafat, Iohannis, Vela, Cercel, Rafila. Deja i-am pus pe răboji la DIICOT. Voi toți sunteți în vizorul nostru, potrivit playtech.ro.

Mulțumesc medicilor care ne-au trimis filmări și poze după actele din spital. Toate înregistrările în Hypocrat, toate actele medicale ale celor decedați. Mulțumesc familiilor îndurerate care ne-au trimis dovezi cu actele celor decedați. Mulțumesc medicilor care nu vor să asiste la aceste crime împotriva oamenilor. Sunt terminați psihic de amenințările sistemului.

Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici țara sau poporul tău. E țara și poporul nostru! Iar tu ești o slugă, ca toți din parlament, guvern, manageri, slugile poporului români plătite din bani publici. Dacă am făcut o revoluție a conștiinței poporului român, eu voi continua lupta. Deja e prea mult, mi-ați atacat copiii. E ultimul lucru, nu mai am nimic de pierdut. Și nici colegii mei care îmi sunt cei mai buni prieteni.

Veți plăti cu vârf și îndesat. Vă declar război! Vă distrug, am început deja distrugerea voastră cumplită. Nu știți de unde o să vă ardă, dar veți plăti. Vă voi face dosare penale cât nu veți putea duce. Voi ridica poporul să lupte pentru drepturile și libertățile lui. Nu veți scăpa de mine, de noi, de poporul român! Nu se poate ierta bătaia de joc adusă morților noștri”, a mărturisit Diana Șoșoacă într-un live pe Facebook.

 

Comenteaza