Cum intră Diana Șocoacă în restaurante fără Green Pass! Chelnerilor nu le-a venit să creadă

Cum intră Diana Șocoacă în restaurante fără Green Pass! Chelnerilor nu le-a venit să creadă
| Foto: ziareonline.ro

Diana Șoșoacă a șocat o chelneriță, dar și un restaurant întreg, după ce i-a fost cerut ceritifcatul verde la intrarea localului.

Creșterea cazurilor de coronavirus în România au dus la decizia autorităților de a adopta mai multe restricții pentru persoanele nevaccinate. Una dintre ele este și prezentarea certificatului verde înainte de a intra în restaurant. Pentru a intra în posesia acestui ceritidicat trebuie să fii trecut recent prin boala, sa fii vaccinat sau testat negativ pentru COVID-19.

Diana Șoșoacă se numără printre politicienii din România care se opun restricțiilor adoptate și refuză imunizarea. Fosta senatoare AUR este militantă anti-mască și s-a făcut cunoscută în special prin participarea ei la proteste. În cadrul unui interviu recent, Diana Șoșoacă a fost întrebată cum merge în continuare la restaurant, în condiția în care certificatul verde a devenit obligatoriu. Senatoarea a mărturisit că ea le prezintă chelnerilor Constituția României.

„Mi s-a cerut într-un restaurant în Craiova pașaportul de vaccinare. Am scos Constituția României și am pus-o pe masă. Doamna chelneriță se uită, zice: Ce e aia? Zic: Constituția României. Ea: Ce e aia? Cam aceasta e problema de la vârf până jos. Noua HG nu a intrat în vigoare, atenție! (…) Restrângerea de drepturi și libertăți nu poate fi făcută de un guvern interimar. Cine nu știe drept constituțional să-și cumpere”, a declarat politiciana.

Mihai Trăistariu  o admiră pe Diana Șoșoacă și a declarat în mediul online că o susține pentru funcția de președinte al României. Celebrul artist este de părere că senatoarea reprezintă singura salvare a țării noastre.

„Împotriva tuturor prietenilor mei, pe care i-a tâmpit pandemia, eu o să va votez PREȘEDINTELE ROMÂNIEI. Să candidați neapărat! România nu mai are salvare decât într-un om care luptă pentru popor și nu pentru interesele partidelor”, este mesajul transmis de Mihai Trăistariu, pe pagina de Facebook a senatoarei, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza