Detalii șocante în cazul Sabinei, femeia incendiată în valiză! Era vie atunci când i-au dat foc

Detalii șocante în cazul Sabinei, femeia incendiată în valiză! Era vie atunci când i-au dat foc
| Foto: wowbiz.ro

S-au aflat detalii noi despre Sabina, tânăra moartă la Ghimpați. Ea era vie atunci când a fost băgată în valiză și incendiată.

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul Sabinei, tânăra mamă găsită incendiată într-o valiză la Ghimpați. Cele trei persoane acuzate de crima înfiorătoare de la Ghimpaţi, respectiv cele două surori Elena şi Silvia Constantin şi Giani-Alexandru Dinu, au fost trimise în judecată pentru omor calificat şi profanare de cadavre.

Conform rechizitoriului, cei trei au bătut-o pe Sabina şi au incendiat-o de vie, pe marginea drumului, în apropierea localităţii Ghimpaţi, scrie antena3. Cele două surori sunt anchetate şi de DIICOT, după ce în urma anchetei de omor a ieșit la iveală faptul că au traficat-o pe victimă înainte s-o omoare.

Elena și Silvia Constantin sunt principalele suspecte în cazul Sabinei, pe care o forțau să se prostitueze. Femeia în vârstă de 32 de ani, mama unui copil de 8 ani, a intrat într-un conflict cu cele două surori, după ce s-a opus să mai prostitueze, moment în care au început să o bată fără milă și au ucis-o.

Inițial, în fața anchetatorilor, surorile au negat că au ucis-o pe Sabina, ci doar au încercat să o salveze din a se sinucide. Într-un final, cele două și-au recunoscut fapta, potrivit wowbiz.ro.

„Ca urmare a vizionării şi analizării minuţioase a înregistrărilor camerelor de supraveghere, coroborat cu declaraţiile martorilor audiaţi în cauză şi alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.

La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul I.G.P.R.- Direcţia de Investigaţii Criminale şi I.P.J. Giurgiu- Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima şi completării probatoriului. Cu această ocazie a fost ridicat autoturismul mai sus menţionat. S-a stabilit că victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei...”.

 

Etichete
Comenteaza