Cum și-a filmat mama, gemenii înainte să cadă de la etajul 10! Ultimele imagini cu ei în viață: „Privesc și încep să plâng”

Cum și-a filmat mama, gemenii înainte să cadă de la etajul 10! Ultimele imagini cu ei în viață: „Privesc și încep să plâng”
| Foto: wowbiz.ro

Mama gemenilor a postat în urmă cu câteva zile pe TikTok ultima filmare cu gemenii ei în timp ce făceau o activitate în trei. 

Cazul gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau alături de mama lor, concubinul acesteia și prietena ei, a șocat întreaga țară.

Oamenii sunt revoltați în special pe femeia care și-a lăsat nesupravegheați copiii și făcea live pe rețelele de socializare în timp ce asculta manele și fuma dintr-o țigară.  

Cu doar câteva zile înainte de a se întâmpla tragedia, femeia a postat pe TikTok un filmuleț cu gemenii ei. Se pare că aceasta era foarte activă pe rețelele de socializare și avea conturi pe mai multe astfel de aplicații.

Ea posta frecvent imagini și videoclipuri cu ea sau cu copiii ei. Din fotografii și filmulețe părea că au o familie unită și frumoasă.  

În urmă cu câteva zile, chiar cu puțin timp înainte de tragedia macabră, care a îngrozit pe toată lumea, Andreea, mama gemenilor, i-a scos la plimbare în parc. Femeia nu a putut să nu se abțină să nu-i filmeze pe cei mici care aleargă, se distrează și sunt foarte fericiți.

Imaginile le-a postat pe contul ei de TikTok, acolo unde este foarte activă. Din imagini pare că sunt o familie puternică, unită și frumoasă, iar ea pare foarte mândră de gemenii ei.  Deși imaginile transmit bucurie și liniște, muzica de pe fundal este una tristă, de parcă femeia simte că urmează o perioadă de jale. 

Am rămas cu poza ta/ Când mi-e dor mă uit la ea/ O privesc și încep să plâng/ Iau perna în brațe și o strâng”, sunt versurile melodiilor care rulează pe fundalul celor două videocliputi. 

VEZI VIDEOCLIPUL AICI

Comenteaza