Imaginile momentului cu Simona Halep! Cu cine și cum a fost fotografiată, imediat după acuzația de DOPAJ

Imaginile momentului cu Simona Halep! Cu cine și cum a fost fotografiată, imediat după acuzația de DOPAJ

Simona Halep, jucătoarea română de tenis în vârstă de 31 de ani, a fost depistată pozitiv la testarea antidoping

Testarea a fost efectuată la US Open. Și la câteva zile după ce a aflat rezultatul presa a surprins-o în Capitală, zâmbitoare și relaxată.

În urmă cu două zile, Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, substanță aflată pe lista interzisă a WADA, în urma testării pe care a efectuat-o în timpul turneului US Open.

La scurt timp după ce informația a fost făcută publică, Simona Halep a transmis, prin intermediul rețelelor sociale, un mesaj prin care a dat de înțeles că se simte trădată și că își va căuta dreptatea.

Între timp, Simona Halep își vede liniștită de viața de familie, petrecând timp alături de fratele său, soția acestuia și fiica lor, nepoțica preferată a jucătoarei de tenis.

Fiind suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv la testarea antidoping, Simona Halep a ieșit la plimbare, în zona Primăverii, unde deține o locuință în valoare de sute de mii de euro.

Sportiva a fost surprinsă bucurându-se de ultimele zile cu soare din această toamnă, alături de familie. Aceasta a afișat o atitudine relaxată, pozitivă și deloc îngrijorată, ca și cum nici nu s-ar afla în plin scandal de dopaj.

Atitudinea ei relaxată ridică un semn de întrebare și ne face să ne gândim dacă Simona Halep are cumva un as în mânecă pentru a-și demonstra nevinovăția.

Cu siguranță, românca i-a pus pe cei din echipa sa, inclusiv avocații, să lucreze la acest caz și să facă tot posibilul să îi „spele” imaginea, motiv pentru care Simona Halep nu ar fi atât de stresată de această situație dificilă intervenită în cariera sa, potrivit prosport.ro.

Comenteaza