Soția lui Vasilică Ceterașu, panică în sarcina cu gemeni! Artistul: ”Sper să nu nască..”

Soția lui Vasilică Ceterașu, panică în sarcina cu gemeni! Artistul: ”Sper să nu nască..”

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu se pregătesc să devenă părinți pentru a doua oară cu gemeni.

Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu au aflat, în mod neașteptat, în vara anului trecut că vor deveni părinți pentru a doua oară, dar mare le-a fost mirarea atunci când au descoperit că o să aibă gemeni. Înainte să nască, artista a făcut mai multe dezvăluiri și a explicat cât de greu i-a fost să ducă sarcina.

Amalia și Vasilică Ceterașu au acasă o fetiță în vârstă de șapte ani, pe Selena Maria, iar în scurt timp vor deveni părinți pentru a doua oară. Deși își mai doreau un copil, momentul în care au aflat că artista este însărcinată a fost unul neașteptat.

Cuplul celebru se afla, pe 14 august, la un spectacol, dar înainte să urce pe scenă, Amalia Ursu s-a simțit rău, motiv pentru care soțul său a mers rapid să-i cumpere câteva vitamine, dar și un test de sarcină. Vedeta a luat totul în glumă, iar atunci când a rezultatul a fost pozitiv, a avut un șoc.

Pentru că au considerat că a fost vorba de o eroare, Amalia Ursu și Vasilică Ceterașu au ajuns la medic abia o lună mai târziu, când nu doar că s-a confirmat sarcina, dar au aflat că vor avea gemeni. Selena a fost nemulțumită de veste, iar artistul- care a recunoscut în trecut că nu a fost cel mai fidel bărbat- încă își tachinează soția, afirmând că, atunci când se presupune că au fost concepuți copiii, el se afla în turneu în America.

În ciuda faptului că se bucură, Amalia Ursu a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să ducă sarcina, deoarece toate simptomele s-au dublat. Prin urmare, schimbările hormonale și-au făcut simțită prezența mult mai repede. Artista s-a confruntat cu stări de greață, dureri de cap, dar și arsuri care nu o lasă să de odihnească așa cum și-ar dori.

„În cazul meu, gemenii sunt în placente diferite, ceea ce e foarte bine. Deci, practic, o să fie puțin asemănători, dar vor fi ca și doi frați care se nasc deodată. Vreau să vă zic că schimbările hormonale la sarcina gemelară au fost mult mai rapide decât la cea normală.

Am avut schimbări hormonale, nervi la maxim și tot ce e include, tot pachetul, încă din primele luni, deși eu nu mi-am dat seama că sunt însărcinată decât pe la vreo 3 luni, așa, am aflat eu. Stările de greață, durerile de cap sunt mai recente și, oarecum, la dublu.

Între timp apare și sensibilitatea la mirosuri și arsurile la stomac care se agravează și nu prea te lasă să dormi. Dar asta este, trecem peste. Nu avem ce să facem, important este ca și copilașii să fie sănătoși.

Durerile de spate s-au acumulat și sunt la dublu. Mă ridic foarte greu din pat. Noaptea nu prea pot să dorm și am stări de somnolență pe timpul zilei”, a povestit Amalia Ursu, în cadrul unui  vlog publicat pe YouTube, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza