Cum se respectă legea în România. Un polițist a dost bătut de un șofer care circula beat la volan

Cum se respectă legea în România. Un polițist a dost bătut de un șofer care circula beat la volan
| Foto: observatornews.ro

Un bărbat din Craiova a fost urmărit de poliție după ce acesta ar fi refuzat să operască la semnalele echipajului. Când a oprit, bărbatul care era beat la volan, a încercat să sară gardul unei case. 

Oamenii legii au reușit să-l prindă și să-l imobilizeze pe individ. Problemele au început abia în acest punct.

Cum se aplică legea la Craiova. Polițist, bătut de un bărbat prins beat la volan
Bărbatul avea o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. După ce s-a văzut imobilzat de polițiști, individul a început să-și strige apropiații.

Cei doi agenți care l-au reținut s-au văzut, în scurt timp, înconjurați de zeci de persoane. Aceștia au chemat cu repeziciune întăriri.

„La fața locului au ajuns toate echipajele disponibile din zonă deoarece, cunoscuții autorului, au încercat să creeze o busculadă pentru a-l scăpa din mâinile polițiștilor,” au transmis reprezentanții Sindicatului Europol pe pagina de Facebook.

„Veți auzi pe fundal comentariile oamenilor, care mai de care, și tentativele acestora de a-l elibera pe bărbat. Unul dintre ei chiar strigă nervos, în timp ce trăgea de polițiști, că el vrea să intre în curte și nu poate de mașina poliției,” au explicat aceștia.

„Este dovada vie a degradării societății în care trăim și a unor comunități unde legea este pentru fraieri iar când un membru de-al lor este în pericol, sunt dispuși să recurgă la violențe pentru a-l scăpa”, au adăugat.

„Intervenția promptă a celorlalte echipaje a făcut ca în acest moment să nu vorbim despre o tragedie,” explică Europol. Totuși, unul dintre polițiști a fost lovit cu capul în față de către agresor, în încercarea acestuia de a scăpa din custodia lor.

Agentul a suferit o fractură de piramidă nazală. Preliminar, acesta a primit 16 zile de îngrijiri medicale, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza