Diana Șoșoacă negociază cu un alt partid: „Respect oamenii de bună credință”

Diana Șoșoacă negociază cu un alt partid: „Respect oamenii de bună credință”
| Foto: impact.ro

S-a aflat că un partid din România o vrea pe Diana Șoșoacă. Surse politice apropiate de subiect spun că Diana Șoșoacă ar negocia acum cu PNȚCD.

Diana Șoșoacă s-a implicat de curând în rezolvarea problemei minerilor din Valea Jiului, alături de europarlamentarul PNȚCD Cristian Terhes. Fapt care a făcut ca mai multe să susțină că Diana Șoșoacă s-ar putea înscrie în PNȚCD. Deocamdată, senatorul independent nu a comentat informația apărută în spațiul public.

 În luna februarie a acestui an, Diana Șoșoacă a lăsat să se înțeleagă că s-ar alătura celor de la PSD, dacă ar primi o ofertă în acord cu principiile sale.

De asemenea, Diana Șoșoacă a spus că în toate partidele există politicieni serioși, însă pentru moment nu a ales o tabără, alegând să rămână independentă.

”De ce credeți că sunt de stânga? Am spus-o și o repet: respect oamenii de bună credință din toate partidele și le-am mulțumit tuturor celor din toate partidele care m-au ajutat anul trecut și pe mine și pe juriști să recuperăm drepturile și libertățile cetățenești.

Însă nu mă pot duce cu niciun partid, la acest moment, împotriva căruia eu am luptat. Singura modalitate ca aceste partide să ia oameni ca mine care nu pot fi șantajați este să-și facă curat în propria ogradă.

Pentru că, vă spun, au foarte mulți specialiști, de foarte bună credință. Eu nu am acuzat decât persoanele care efectiv au încălcat legea și care și-au bătut joc de români și de România.

Atâta timp cât în aceste partide există persoane și interese care încalcă drepturi și libertăți cetățenești și care nu respectă poporul român și România și nu luptă pentru această unitate a românilor nu voi putea intra în aceste partide”, a spus Diana Șoșoacă la Antena 3.

În plus, George Simion, președintele AUR, a declarat despre Diana Șoșoacă că aceasta este orbită de mândrie și orgoliu, însă nu exclude o revenire a ei în AUR, însă cu niște condiții dinainte bine conturate, potrivit impact.ro.

Comenteaza