Sediul partidului Dianei Șoșoacă, spart noaptea trecută. Hoții au furat un singur lucru

Sediul partidului Dianei Șoșoacă, spart noaptea trecută. Hoții au furat un singur lucru
| Foto: fanatik.ro

Sediul Partidului Neamul Românesc (PNR), care a lansat-o practic pe Diana Șoșoacă în politică, senatoare exclusă recent din AUR, a fost spart. Din clădire s-a sustras un singur lucru, dar extrem de important.

Ninel Peia, președintele formațiunii, a declarat vineri, 19 februarie, că din sediul partidului hoții ar fi furat un stick USB cu documente și informații esențiale.

Imediat, poliția a ajuns la fața locului și face cercetări. Peia a spus că nu știe cine ar fi putut da spargerea și dezvăluie că pe acel stick erau informații importante despre partid, dar și despre rivali politici.

Sediul Partidului Neamul Românesc (PNR), al senatoarei Diana Șoșoacă, recent exclusă din AUR, a fost spart în cursul nopții de joi spre vineri. Conform primelor informații, poliția este la fața locului și face cercetări pentru a afla cine ar fi putut devasta clădirea.

”Azi noapte sediul PNR a fost spart. Una dintre uşi a fost forţată şi deschisă. Nu s-au furat echipamente tehnice, ci doar un stick, al meu, de pe biroul din secretariat, cu foarte multe informaţii despre partid, despre adversari politici şi despre ce trebuia să facem în continuare.

Credem că interesul unor persoane despre PNR este total neadecvat, pentru că nu s-a furat niciun laptop, nimic altceva. Au spart cu bormașina ușa la o cameră unde era mai multă aparatură, dar s-a furat doar un stick“, a declarat Ninel Peia, potrivit fanatik.ro.

Ninel Peia mai dezvăluie că tot sediul partidului era dat peste cap vineri dimineață. Se pare că pe stick erau informații extrem de importante, legate de acțiunile viitoare ale partidului.

”Nu avem bănuieli, nu ştim cine ar fi putut face aşa ceva. A descoperit persoana care are grijă de clădire în acest moment. Totul în sediul partidului era răvăşit, toate sertarele erau deschise. Poliţia a venit, se fac cercetări.

Pe stick sunt informaţii importante, despre acţiunile partidului care urmau să fie desfăşurate în perioada următoare”, a mai declarat Ninel Peia, preşedintele PNR, conform sursei citate.

Comenteaza