Cine este nevasta preotului Alexa, acuzat de agresiune sexuală?! Cei doi au împreună 4 copii

Cine este nevasta preotului Alexa, acuzat de agresiune sexuală?! Cei doi au împreună 4 copii

Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală, are alături o soție frumoasă și 4 copii.

Preotul Visarion Alexa se află în plin scandal, după ce a fost acuzat că ar fi agresat diferite femei. Mai precis, o femeie în vârstă de 37 de ani, a declarat că preotul Visarion Alexa a agresat-o în timpul spovedaniei, profitând de imposibilitatea femeii de a se apăra.

De asemenea, Alexa a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile, măsură preventivă ce a fost luată încă de sâmbătă de către judecătorul care a preluat cazul preotului.

Vestea conform căreia Alexa ar fi recurs la astfel de gesturi a șocat o țară întreagă, mai ales că preotul avea o mulțime de persoane ce-l admirau pentru harul lui, fiind și moderatorul unui podcast online, unde vin diferite celebrități pentru a discuta pe baza mai multor subiecte.

De asemenea, a fost invitat și în platourile televiziunii pentru a vorbi despre diferite subiecte, printre care și respectul pe care trebuie să i-l aduci femeii. 

Dacă pe plan profesional, Alexa este destul de cunoscut, în privința vieții personale, a fost întotdeauna un om reținut și nu a oferit prea multe detalii despre viața lui personală.

Deși extrem de discret cu viața sa personală, în special atunci când vine vorba despre familia lui, Visarion Alexa a postat o fotografie cu partenera sa de viață în luna aprilie a acestui an, atunci când femeia și-a serbat ziua de naștere, bărbatul făcându-i o urare emoționantă pe internet. „ Când i-am povestit Părintelui Sofian despre ea, a dorit să o cunoască. Au stat mult timp de vorbă.

Avva a povățuit-o blând din tainele casei preotului. Ce i-a zis atunci, pentru ea a devenit un testament duhovnicesc și-l împlinește cu sfințenie și iubire. E lumina casei noastre, iubirea și liniștea. Ani binecuvântați, nesfârșiți, în lumina Soarelui neapus, iubita mea!”,   a fost dedicația pe care preotul i-a făcut-o soției sale, în luna aprilie, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza