Cine este, de fapt, femeia care a accidentat mortal două fete în București. Și ce a scris în prima declarație dată la poliție

Cine este, de fapt, femeia care a accidentat mortal două fete în București. Și ce a scris în prima declarație dată la poliție

Sâmbătă, o șoferiță de 56 de ani a lovit în plin două fetițe care au decedat câteva minute mai târziu, în Ambulanță.

Când am ajuns la volanul mașinii, mi-am tras scaunul, mi-am pus centura, mi-am reglat oglinzile, m-am asigurat și am plecat de pe strada…., împreună cu soțul meu, care era în dreapta mea. În momentul în care mă apropiam de colțul străzii, unde trebuia să fac dreapta, am avut avut un acces de strănut și am strănutat de 3-4 ori la rând.

Am vrut să frânez, dar am apăsat pedala greșită, m-am panicat, m-am blocat, și nu am știut ce să fac. Peste drum de stradă, adica vis-a vis, erau niște copii care stăteau jos pe bordură, înpreună cu alte persoane mature. Mașina a lovit bordura, a intrat în persoanele de pe bordură și s-a oprit în gard.

Au sărit airbag-urile și imediat ne-au scos alte persoane din mașină și au început să ne bată. Între timp a venit poliția și ne-a băgat în salvare, timp în care am făcut un atac de panică și nu mai știu nimic. Nu-mi găseam cuvintele și nu puteam vorbi coerent, tremuram în timp ce poliția și salvarea vorbeau cu mine. Eram în stare de șoc și nu puteam respira.

Conform dovezilor existente la dosarul deschis pentru ucidere din culpă, femeia a avut o alcoolemie de 0.7 % în aerul expirat, fiind la limita dintre penal și contravențional. Conștientă că i s-au luat probe de sânge, femeia a mințit cu bună știință în declarațiile date la poliție.

Menționez că șofez foarte rar și că nu am consumat alcool. Declar că îmi pare foarte rău de modul în care s-a produs acest accident, cât și de faptul că cei doi copii au decedat. Doresc să ajut familiile cu tot ce îmi stă în putință pentru a recupera pierderile morale și materiale. Menționez că am fost transportată la spitalul Sfântul Pantelimon, unde am primit îngrijiri în urma agresiunii din partea persoanelor. Mi s-au recoltat probe de sânge și mi s-a făcut test antidrog.

La momentul producerii accidentului, M. L se afla în masină cu soțul ei, C.L. Ambii sunt angajați ai unei importante companii de telefonie mobilă din România, ea ca agent de vânzări, iar el ca director de vânzări, în cadrul aceleași divizii.

Cei doi soți dețin împreună o vilă, o mașină și mai multe terenuri, putând fi considerați oameni cu un statut social mult peste medie. Din primele informații, se pare că la volan ar fi trebuit să fie chiar soțul șoferiței însă, pentru că băuse mai mult alcool decât aceasta, a preferat să îi lase soția la volan.

Șoferița de 56 de ani, M.L, a izbit în plin două fetițe aflate pe trotuarul unei străzi din cartierul Andronache. În urma impactului, una dintre fetițe a ramas sub roțile mașinii, iar cealaltă a fost prinsă între stâlp și botul automobilului marca Mercedes.

Totul sub privirile îngrozite ale fratelui uneia dintre victime, care a început să îl ia la pumni și picioare pe soțul șoferiței, atunci când a realizat că sora sa nu mai este în viață. Cei doi soți au ajuns la spitalul “Sfântul Pantelimon” din Capitală, acolo unde li s-au acordat îngrijiri elementare. Ei nu au avut, însă, nevoie de internare și nici nu au dorit să depună plângere împotriva tinerilor care i-au agresat, potrivit impact.ro.

Comenteaza