CAZ REVOLTĂTOR! Un bărbat și-a stropit soția cu benzină și i-a dat foc după o ceartă

CAZ REVOLTĂTOR! Un bărbat și-a stropit soția cu benzină și i-a dat foc după o ceartă
| Foto: wowbiz.ro

Cazul s-a întâmplat în Vaslui, unde un bărbat și-a stropit soția cu benzină, după care i-a dat foc din cauza unui conflict care a iscat între cei doi. Femeia a suferit arsuri grave, însă nu s-a dus la spital. 

A ales să stea acasă, în chinuri groaznice, mai bine de 24 de ore.

Incidentul, în urma căruia femeia putea să-și piardă viața, a avut loc acum două zile. După o ceartă, bărbatul a aruncat pe soția lui benzină, apoi i-a dat foc. Femeia a suferit arsuri cumplite, pe mai bine de o treime din suprafaţa corpului, însă de frică nu a sunat la 112.

A stat acasă și a suportat chinurile îngrozitoare, până când soțul ei a plecat de acasă. Atunci a reușit să ceară ajutor. 

” Ambulanţa din Bârlad a fost solicitată să intervină pentru o persoană de sex feminin în vârstă de 44 de ani care a fost victima unei agresiuni mai exact a fost incendiată cu benzină de către soţul său”, a transmis Daniel Ungureanu, purtator de cuvant SAJ Vaslui.

Femeia, care a suferit arsuri grave, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Vaslui, iar noaptea treută, joi spre vineri, a fost transferată la o clinică de specialitate din Iaşi, din cauza arsurilor grave.

Echipajul medical, care s-a deplasat imediat la faţa locului, a găsit pacienta conşientă, dar în stare gravă. Femeia prezenta arsuri pe o suprafaţa corporală de peste 30%, gradul 2 şi 3. Bărbatul, care și-a supus soția la chinuri greu de imaginat, a ajuns pe mâna poliţiştilor.

În cazul în care va fi găsit vinovat, acesta riscă să petreacă ani grei după gratii.

Comenteaza