Ca la noi la nimeni! Câți lei a plătit un cuplu pe 2 șezlonguri în Sunny Beach

Ca la noi la nimeni! Câți lei a plătit un cuplu pe 2 șezlonguri în Sunny Beach

Un cuplu din România, care a mers în concediu în Bulgaria, a plătit 45 de lei pentru două șezlonguri.

Litoralul din Bulgaria este „asaltat” de români, de cele mai multe ori, în sezonul cald. Turiștii își iau cazare, de obicei, în Varna, Burgas sau Balchik, unde își petrec concediile alături de cei dragi. Ani la rând, mulți turiști au simțit un altfel de confort financiar când și-au achiziționat pachetele de vacanță la bulgari, deoarece prețurile sunt mai mici, iar serviciile complete. Iar, pe lângă cazare și masă, și alte servicii au un cost mai mic.

De exemplu, pe pagina „Forum Bulgaria” de pe Facebook, un turist român a mărturisit că a plătit 18 leva pentru două șezlonguri, adică în jur de 45 de lei. Cu alte cuvinte, pentru un singur șezlong, turistul a plătit în jur de 22 de lei, mult mai ieftin față de prețurile de pe litoralul românesc.

Mamaia este de departe cea mai scumpă stațiune de pe litoralul românesc, iar pandemia nu a făcut decât să îi forțeze pe patroni să crească prețurile în acest sezon. Astfel, pentru un șezlong, turiștii au fost nevoiți să scoată din buzunar între 50 și 200 de lei pe zi.

În Costinești, un turist a plătit pentru un baldachin și suma de 150 de lei, iar cei care au vrut să se bucure doar de șezlong, au scos din buzunare câte 30 de lei pe zi, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza