Asistent vaccinat, în comă după ce a făcut COVID. Starea lui de sănătate este foarte gravă

Asistent vaccinat, în comă după ce a făcut COVID. Starea lui de sănătate este foarte gravă
| Foto: G4 media

Un asistent medical de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ se află în stare critică, după ce a fost confirmat cu noul virus, la doar câteva zile de la administrarea primei doze de vaccin.

Dacă iniţial bărbatul de 64 de ani a avut o formă medie a bolii, treptat starea de sănătate i s-a agravat şi a fost transferat la un spital din Cluj-Napoca.

Este vorba de un asistent medical în vârstă de 64 de ani care lucra la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Piatra Neamț.

Acesta ar fi fost vaccinat în jurul datei de 5 ianuarie iar la puțin timp, în data de 17 ianuarie, înainte de a apucă să facă rapelul la vaccin, a fost depistat pozitiv și internat la Boli Infecțioase cu o formă medie a bolii.

Starea de sănătate i s-a agravat pe fondul unor comorbidități și a fost transferat pe secția ATI unde a fost necesar să fie intubat.

A stat la ATI timp de o săptămână până ieri când la cererea familiei a fost transferat la un spital din Cluj-Napoca.

Până în prezent nu se poate stabili o cauzalitate între administrarea vaccinului și evoluția stării de sănătate a bărbatului întrucât acesta avea și alte comorbidități, potrivit observatornews.ro.

Etichete
Comenteaza