O doctoriță româncă a fost filmată beată la volanul mașinii sale. E ireal ce a putut să facă pe șosea

O doctoriță româncă a fost filmată beată la volanul mașinii sale. E ireal ce a putut să facă pe șosea
| Foto: Facebook

Scene de groază în Iași după ce o șoferiță a fost la un pas să producă o adevărată tragedie.

În urma accidentului produs, polițiștii au descoperit că la volan se afla o doctoriță ginecolog de la Maternitatea „Elena Doamna”, care consumase o cantitate uriașă de alcool.

Un accident care se putea finaliza cu o tragedie a avut loc miercuri seară, în Iași, pe Calea Galata. Medicul ginecolog Romanescu E. se afla la volanul unui autoturism Skoda atunci când a intrat pe contrasens, parcurgând sute de metri în acest fel.

Un șofer care venea din sens opus a observat că femeia mergea pe aceeași bandă cu el, dar din sens opus și a început să-i dea flashuri.

Medicul, care consumase 300 ml de votcă, a avut reflexe încetinite, dar cu toate acestea, a reușit să tragă de volan pentru a evita un impact frontal. Chiar și așa, medicul a acroșat autoturismul Renault Talisman, cumpărat de numai două zile, provocând pagube materiale. Din fericire, nu au existat victime.

În urma celor întâmplate, la fața locului a intervenit poliția care a testat-o pe șoferiță cu aparatul etilotest, în urma căruia a rezultat o alcoolemie de 0,70 mg/l în aerul respirat. Femeia a fost de acord să fie transportată la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice, potrivit playtech.ro.

 

Comenteaza