Patru victime și o întreagă scară evacuată după ce o centrală termică dintr-un bloc a explodat

Patru victime și o întreagă scară evacuată după ce o centrală termică dintr-un bloc a explodat

Patru persoane au fost rănite, în această dimineaţă, după ce o centrală termică a explodat într-un apartament dintr-un bloc din Medgidia, judeţul Constanţa. Explozia s-a produs la etajul doi, întreaga scara fiind evacuată.

Pompierii din Constanța au fost chemați să intervină, în această dimineaţă, în urma unei explozii într-un bloc de trei etaje din Medgidia.

Se pare că deflagrația s-a produs la centrala termică, la etajul al doilea al clădirii, fără a fi urmată de incendiu.

Patru persoane au fost rănite.

Un bărbat a fost preluat de SAJ și transportat la spital, cu arsuri de gradul 2 și o femeie va fi preluată de SMURD cu atac de panică.

"Am fost solicitați să intervenim la o explozie de centrala termică, în Medgidia. La fața locului au fost direcționate 2 autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Medgidia, un echipaj SMURD și 2 ambulante SAJ.

Din primele informații, patru persoane sunt rănite, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Un bărbat a fost preluat de SAJ și transportat la spital, cu arsuri de gradul 2 și o femeie va fi preluata de SMURD cu atac de panică. Celelalte persoane sunt evaluate medical la fața locului, urmând a fi stabilit daca vor fi duse la spital. Explozia s-a produs la nivelul 2 (blocul are p+3), întreaga scara este evacuată", a anunțat reprezentanții ISU, potrivit observatornews.ro.

De asemenea, alte două persoane au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale.

Comenteaza