Vulpița este din nou însărcinată? Veronica Stegaru s-a filmat cu o burtică suspectă

Vulpița este din nou însărcinată? Veronica Stegaru s-a filmat cu o burtică suspectă
| Foto: spynews

Veronica Stegaru, cunoscută sub porecla de „Vulpița” s-a filmat de curând cu o burtică suspectă iar internauții au presupus că ar fi însărcinată.

În luna iulie a acestui an, Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume un băiețel. Vulpița a trecut printr-o perioadă mai delicată, mai ales după ce Vulpița a fost la un pas de a rămâne fără un acoperiș deasupra capului și fără copilul nou-născut. De curând, au apărut mai multe videoclipuri în care tânăra pare că este însărcinată din nou.

Recent, pe TikTok s-au viralizat mai multe videoclipuri în care Vulpița apare cu o burtică suspectă. Acest lucru i-a determinat pe cei mai mulți dintre internauți să se întrebe dacă nu cumva Veronica Stegaru urmează să devină mamă din nou, mai ales că este împreună de ceva timp cu noul iubit.

Veronica Stegaru locuiește împreună cu bărbatul respectiv, iar imaginile care sunt virale pe TikTok sunt realizate în curtea casei iubitului ei. De fapt, videoclipurile sunt din perioada în care Veronica Stegaru era însărcinată pentru a treia oară, din urmă cu câteva luni, dar au fost postate abia de curând și au stârnit o mulțime de reacții, de aici și curiozitatea internauților dacă Vulpița este din nou însărcinată, zvon care s-a dovedit că nu este adevărat.

 

Comenteaza