”Vulpița„ nu se lasă nici când e gravidă! Ce surpriză le-a pregătit fanilor

”Vulpița„ nu se lasă nici când e gravidă! Ce surpriză le-a pregătit fanilor
| Foto: acces direct

Când toată lumea credea că cei doi și-au găsit liniștea, iată că Vulpița Veronica și Viorel Stegaru s-au întors la „Acces Direct” cu noi dezvăluiri uluitoare despre modul în care mama lui Viorel Stegaru o tratează pe tânăra sa noră, deși e gravidă.

Veronica Stegaru a devenit cunoscută românilor după ce a apărut în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1. Tânăra din Blăgești a dorit să ceară ajutorul Mirelei Vaida pentru a-și rezolva diferitele probleme de cuplu și pentru a pune capăt anumitor zvonuri legate de infidelitatea sa.

Totuși, ceea ce inițial a părut doar un simplu caz de la „Acces Direct” s-a transformat în scurt timp într-un adevărat fenomen. Povestea Vulpiței Veronica și a lui Viorel Stegaru s-a transformat într-un adevărat „serial” urmărit de milioane de români, cei doi devenind astfel invitați permanenți în emisiune, timp de mai multe luni.

Tânăra din Blăgești a ajuns chiar să lanseze piese de succes în colaborare cu Axinte sau Rafaelo și a demonstrat că și o fată simplă de la țară poate deveni vedetă peste noapte, dacă își propune acest lucru.

Timpul a trecut și Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au „gustat” din ce în ce mai mult din viața la București. Au încercat să se angajeze, au muncit, au descoperit cum arată cursurile unei școli de șoferi și au ajuns chiar și la o ședință din Parlament!

Comenteaza