Viviana Sposub a povestit despre prima noapte de amor cu George Burcea. Detalii picante din intimitatea lor: „Ne-am…”

Viviana Sposub a povestit despre prima noapte de amor cu George Burcea. Detalii picante din intimitatea lor: „Ne-am…”
| Foto: ziareonline.ro

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care s-a înfiripat la Ferba Vedetelor.

Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt în cadrul emisiunii „Ferma – Oraseni vs. Săteni’, de la Pro TV. Viviana a oferit detalii despre cum a decurs relația dintre ea și George după ce s-au terminat filmările pentru show.

Viviana Sposub și George Burcea și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, iar relația lor este din ce în ce mai serioasă. Viana și George s-au cunoscut la emisiunea „Ferma’ și s-au îndrăgostit unul de celălalt, iar de atunci, sunt de nedespărțit.

Viviana Sposub a fost invitată în podcastul „Stai să zic eu’ cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu și a fost întrebată cum a decurs povestea de iubire dintre ea și George Burgea după terminarea filmărilor pentru emisiunea de la Pro TV. Aceasta a dezvăluit că ea și fostul partener al Andreei Bălan și-au dorit să se cunoască mai bine și după ce au ieșit din competiție, nedorind să „treacă direct la fapte’, după cum s-a exprimat Viviana.

După ce s-au terminat filmările pentru „Ferma’, Viviana Sposub a spus că ea și George Burcea au mai ieșit la câteva întâlniri și au încercat să își mai acorde timp și răbdare unul altuia. Mai exact, prima noapte de dragoste dintre ei nu a avut loc imediat ce s-au întors de la „Ferma’.

„Noi credem că a avut un impact mișto asupra noastră, ne-am cunoscut mai profund (…) Nu a fost așa dintr-o dată, am mai ieșit la întâlniri. Noi când am ajuns acasă, nu am trecut direct la fapte. Ne-am plimbat în Cișmigiu, cu barca, am mâncat mici. Abia apoi s-a întâmplat și a fost foarte fain și aia a fost’, a mărturisit Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea, în podcastul „Stai să zic eu’.

Imediat după ce s-a terminat emisiunea „Ferma’, Viviana Sposub a mărturisit că nu o interesează trecutul lui George Burcea pentru că își doresc să se bucure de prezent. Cu toții știm că George Burcea a fost căsătorit cu Andreea Bălan, împreună cu care are și două fetițe, pe Ella și pe Clara.

„Mama e fericită că eu sunt fericită și, cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent’, a fost spus Vivianei Sposub la acea vreme.

George Burcea povestea la începutul relației cu Viviana că ceea ce l-a atras cel mai tare a fost că, inițial, nu a fost nimic sexual. Lucrurile au decurs de la sine, și-au dat timp să se cunoască unul pe celălalt, să-și analizeze părțile bune și mai puțin bune.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt.

Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu‘, povestea George Burcea la începutul relației, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza