Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă în văzul lumii. Cu cine s-a certat vedeta: „Pleacă de aici, că-ți dau...”

Viorica de la Clejani, ieșire nervoasă în văzul lumii. Cu cine s-a certat vedeta: „Pleacă de aici, că-ți dau...”
| Foto: spynews.ro.

Viorica de la Clejani a avut o scăpare nervoasă la adresa jurnaliștilor care se aflau în stradă, în urmă cu puțin timp.

Artista a avut o ieșire nervoasă chiar în timp ce se afla pe stradă, amenințând și gesticulând. Cântăreața și-a ieșit din minți după ce a fost întrebată despre scandalul în care a fost implicat fiul ei, Fulgy.

Viorica de la Clejani a avut o nouă reacție acidă la adresa jurnaliștilor. În urmă cu doar câteva minute, atunci când aceștia au întrebat-o despre scandalul în care a fost implicat băiatul ei și al lui Ioniță, artista și-a ieșit din minți, începând să țipe și să amenințe.

Potrivit Antena 3, Viorica de la Clejani nu s-a mai putut controla și a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor, veniți să-i ceară declarații despre fiul ei. Soția lui Ioniță de la Clejani le-a spus să plece, gesticulând, susținând că nu vrea să mai vorbească cu ei. Aceasta l-a numit pe jurnalist „nebun”, spunându-i că nu o interesează de el.

„Pleacă de aici, că-ți dau... ! Pleacă de aici, că eu nu mai vreau să vorbesc cu voi! Nu mă interesează de tine, ești nebun?!”, i-a spus Viorica de la Clejani unui jurnalist, țipând.

Nu este pentru prima dată când Viorica de la Clejani procedează astfel cu jurnaliștii. Vedeta a avut o reacție furibundă și anul trecut, după ce fiica ei, Margherita, s-a ales cu permisul suspendat în urma unui accident pe străzile Capitalei.

La acea vreme, Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă de lapte în jurnalista Antena 3, apoi a început să urle injurii. Ulterior, soția lui Ioniță de la Clejani a ieșit la poartă cu furtunul și a început să stropească cu apă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza