Viorica de la Clejani a făcut un anunț bombă despre Fulgy: „Urmează să...”

Viorica de la Clejani a făcut un anunț bombă despre Fulgy: „Urmează să...”
| Foto: cancan.ro

Familia Clejanilor trece prin momente frumoase. Fulgy va reapărea cât de repede pe micile ecrane.

Îmbrăcată într-o rochie de vară colorată cu roșu și negru, talentata artistă a făcut turul apartamentului pe care Fulgy și l-a cumpărat anul acesta din banii lui: 150.000 de euro.

În timp ce a filmat toate camerele locuinței, Viorica de la Clejani a mărturisit că fiul ei urmează să se întoarcă în lumina reflectoarelor.

Conform celor mai noi informații, artistul a răspuns foarte bine tratamentului primit la Spitalul Obregia, unde, s-ar fi și îndrăgostit de o tânără care este și ea internată acolo și căreia acesta i-a compus câteva versuri.

“Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super!”, a spus vedeta pe video-ul urcat pe contul ei de TikTok.

La finalul înregistrării, Viorica de la Clejani i-a dojenit aspru pe cei care îi vor răul lui Fulgy: “Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”.

Controversatul artist a fost prins drogat la volan în noaptea de 29 spre 30 mai de un polițist din București. În cadrul primului interviu oferit la TV după incidentul nefericit, Fulgy a spus că a fost un elev eminent de când a început școala și până când a dat examenul de bacalaureat. Mai mult, a mărturisit că plănuiește să acceseze fondurile europene ca să își poată demara anumite proiecte muzicale.

“Asta înseamnă că o să fiu ambasador al muzicii pe pătrățica mea: ce înseamnă muzică lăutărească, muzică tehno, orice înseamnă muzică în România. (…). Eu am absolvit Colegiul Național de Arte «Dinu Lipatti». Din clasa întâi până în a XII-a, am avut locul I”, a declarat artistul în cadrul emisiunii XNS, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza