Viorel Lis a fost infectat cu o bacterie misterioasă. Fostul edil este în stare gravă la spital

Viorel Lis a fost infectat cu o bacterie misterioasă. Fostul edil este în stare gravă la spital
| Foto: cancan.ro

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, se află internat la spital din cauza unei bacterii pe care au luat-o.

În luna martie a acestui an, Viorel Lis a suferit un preinfarct și o semipareză la picioare. Fostul edil al Bucureștiului a fost, la vremea aceea, internat de urgență și supus unei intervenții chirurgicale. Acum, se pare că s-a îmbolnăvit din nou.

Oana Lis a declarat de curând că soțul ei nu scapă de probleme și că soțul ei s-ar fi infectat cu o bacterie misterioasă. Aceasta a menționat faptul că medicii au descoperit infecția aceste zile, după ce i-au făcut fostului primar un set mai amănunțit de analize.

”Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde.

El în ultimul timp a tot fost prin clinici. Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat Oana Lis.

 
Soția lui Viorel Lis a mai menționat, în cadrul unei emisiuni TV, că starea generală de sănătate a  acestuia nu ar fi una bună, acuzând stări de rău. Ca urmare a acestei situații, Viorel Lis a ajuns, din nou, pe mâna medicilor.

Vă aducem aminte că, tot în luna martie, atunci când Viorel Lis a suferit ultima sa intervenție chirurgicală, Oana s-a gândit la ceea ce este mai rău, că soțul ei nu se va mai întoarce acasă așa că i-a cumpărat acestuia un loc de veci.

”Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit… Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, vorbit cu verișoara lui și i-am făcut un loc de veci”, a declarat, în urmă am cu ceva timp, Oana Lis, potrivit cancan.ro.

Comenteaza