Oana Lis, surprinsă în tandrețuri cu un alt bărbat! Fotografia a ajuns pe internet

Oana Lis, surprinsă în tandrețuri cu un alt bărbat! Fotografia a ajuns pe internet

Oana Lis, soția fostului edil Viorel Lis, a surprins pe toată lumea, după ce s-a fotografiat alături de bărbat misterios.

Oana Lis este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din showbiz-ul românesc. Prin sinceritatea și naturalețea de care a dat dovadă, blondina a reușit să cucerească iremediabil inimile românilor care o urmăresc de fiecare dată cu drag.

Soția lui Viorel Lis se poate lăuda și cu un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde adesea postează momente importante din viața ei și nu numai.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când a făcut publică o imagine neașteptată în care apare alături de un bărbat misterios.

Dar asta nu este tot, vedeta a ținut să scrie și un mesaj, care cu siguranță i-a pus pe gânduri pe cei care l-au citit. Iată ce a transmis, chiar în pragul sărbătorilor!

Îndrăgita blondină și Viorel Lis formează unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Încă de pe vremea când era o puștoaică, vedeta l-a cunoscut pe fostul edil al Capitalei și a rămas alături de el ani la rând.

Deși viața lor nu a fost întotdeauna roz, mai ales în ultimii ani, când problemele financiare și cele legate de sănătatea lui Viorel i-au urmărit la tot pasul, cei doi au rămas împreună și au trecut peste toate provocările.

Cu toate acestea, ultima postare a blondinei a uimit pe toată lumea, având în vedere că s-a fotografiat cu un alt bărbat, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza