Viorel Lis, Paște de coșmar! Chinurile prin care a trecut soțul Oanei Lis: „Mai avea 3 dinți. Nu a putut să mănânce”

Viorel Lis, Paște de coșmar! Chinurile prin care a trecut soțul Oanei Lis: „Mai avea 3 dinți. Nu a putut să mănânce”
| Foto: cancan

Viorel Lis a trecut prin clipe de coșmar chiar de Paște, din cauza problemelor de sănătate pe care le are fostul edil.

De Paște, Oana și Viorel Lis au rămas acasă pentru că fostul primar nu poate merge fără ajutorul unui scaun cu rotile, iar o plimbare ar putea agrava starea de sănătate delicată a acestuia.

De-a lungul timpului, Viorel Lis a avut diverse probleme de sănătate, iar Oana Lis a fost alături de el în toate acele momente, indiferent de resursele financiare limitate ale fostului edil al Capitalei. În acest fel, cei doi au demonstrat în fața tuturor că gurile rele și-au făcut o părere greșită despre viața lor.

În urmă cu puțin timp, Oana Lis a povestit prin intermediul unei postări făcute pe rețelele de socializare cum au decurs pentru ei sărbătorile Pascale. Vedeta a transmis un mesaj care i-a îngrijorat pe urmăritori ei.

Iată ce mărturisiri șocante a făcut Oana Lis despre starea de sănătate a soțului ei!

Chiar dacă Oana a participat la slujbele de Înviere și la cele desfășurate în această perioadă a anului, soțul ei a decis să rămână acasă. Viorel Lis a luat această decizie pentru a nu-și agrava starea de sănătate care este deja îngrijorătoare.

Soția fostului edil al Capitalei a postat un videoclip de la o Denie la care a fost prezentă, demonstrându-și credința și rugăciunile pentru sănătatea partenerului său de viață.

Totuși, Oana a transmis și un mesaj prin care a evidențiat suferința soțului ei, cerând ajutorul internauților:

„Ufff, mi-e așa greu când îl văd pe Vio că are o problemă și eu trebuie să mă gândesc cum să o rezolv. Acum, după ce că mai avea și el 3 dinți săracul, au început să se miște și să-l doară, de nu a putut să mănânce nici un ou fiert de Paște! Mi-era așa de milă!

Mă gândeam la o proteză mobilă pentru el, d-aia elastica cum au apărut acum, dar nu știu unde să merg cu el și aș avea nevoie de o recomandare, dacă ați văzut la cineva … Că am văzut multe reclame pe online, dar contează și cine o face”, a fost mesajul postat de Oana Lis pe pe pagina sa de Facebook, cerându-le ajutorul celor care o urmăresc, potrivit cancan.ro.

Comenteaza