Ultima fotografie cu Viorel Lis! Oana Lis a făcut tragicul anunț: „Să valorizăm sufletul unui...”

Ultima fotografie cu Viorel Lis! Oana Lis a făcut tragicul anunț: „Să valorizăm sufletul unui...”
| Foto: ciao.ro

Oana și Viorel Lis trec prin momente dificile în această perioadă, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă fostul edil al Capitalei.

Oana Lis a publicat o fotografie cu fostul edil al Capitalei într-o stare destul de gravă, unde se vede stând pe marginea patului.

Vedeta a menționat că cea mai grea boală cu care se confruntă soțul ei este singurătatea, deoarece nu îl mai sună nimeni și nu mai are alt contact cu persoanele ce i-au fost alături la un moment dat.

„Boala bătrâneții e de fapt singurătatea. Telefonul nu mai suna…La bătrânețe, nu mai ești domn’ primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic, etc. Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poti face ceva pentru ei.

Altlfel, esti un „moș” sau o „babă „. (majoritatea asa se referă chiar când vorbesc despre membrii familiei lor…) . De aceea, e bine sa vedem și sa simțim și sa valorizam sufletul unui om, nu functia lui”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

„Pentru mine, Vio are același suflet ca acu 25 ani când l-am cunoscut. Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva si pentru asta, ii voi fii loiala toată viata.

La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om în general, pentru ca astea sunt și valorile mele personale si aceste valori nu ti le poate lua nimenea. Cu Dumnezeu înainte!”, a mai spus soția edilului, potrivit ciao.ro.

Comenteaza