Vica Blochina, dată afară din apartament din cauza datoriilor. Câți bani trebuie să returneze

Vica Blochina, dată afară din apartament din cauza datoriilor. Câți bani trebuie să returneze
| Foto: cancan.ro

Vica Blochina a fost dată afară din apartamentul de lux în care locuia alături de fiul ei după ce a acumulat datorii la întreținere de peste 13,000 de lei. 

Vica Blochina a fost dată afară din ”cuibușorul” de lux în care se lăfăia de 14 ani din cauza datoriilor acumulate de-a lungul anilor. În timp, apartamentul a ”mâncat” destul de mulți bani, poate, așa se explică și ”gaura” de la întreținere care nu este deloc mică, mai precis 2,600 euro.

Apartamentul Vicăi se învârte după soare. Cu o suprafață de peste 125 mp, 3 camere și două balcoane, luxul și opulența te ”izbesc” de cum pășești pe usă.

Îmobilul este cotat la aproximativ 350.000 euro. Chiar și așa, Vica Blochina a reușit să strângă și bani, doar că sub formă de datorii. Vedeta a fost dată în judecată de asociația de propietari din complexul în care locuia din 2007.

Aceasta are deja trei sentințe civile de excutare silită, cea de-a patra fiind în desfășurare. Când credea că apele s-au liniștit în viața ei, vedeta a mai făcut o vizită la tribunal.

Imobilul urmează să fie scos la licitație luna viitoare. Chiar dacă pretul acestuia se ridică la aproximativ 350.000 de euro, suma de pornire a licitație va fi de 198.810 euro.

Nu este prima dată când vedeta se confruntă cu probleme: “Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere!

Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin, a declarat Vica în urmă cu un an.

Apartamentul a fost oferit cadou în 2007 de către Victor Pițurcă, tatăl fiului ei, cu care a avut o relație extraconjugală, potrivit cancan.ro.

Comenteaza