Vestea dimineții despre MARIA CIOBANU! Ce s-a întâmplat cu regina muzicii...

Vestea dimineții despre MARIA CIOBANU! Ce s-a întâmplat cu regina muzicii...

Maria Ciobanu se află în momentul de față în America și a oferit un interviu în care a vorbit despre întoarcerea în România.

Maria Ciobanu a oferit un interviu pentru Antena Stars, alături de fiica sa, Camelia Ciobanu. Fanii artistei nu mai știau prea multe detalii despre aceasta din cauză că a plecat peste ocean. Fiica sa a precizat că ar dori să se întoarcă din nou în România, cu toată familia, dar numai după ce copiii ei își vor termina studiile.

„Revenim cu drag acasă, în România. Sufletul nostru este tot acolo, nu are importanță unde suntem în lume. Suntem legați de pământul și de țara noastră. Este posibil să ne reîntoarcem. Copiii mei vor să ne întoarcem în Europa. Încă își finalizează studiile. Nu știm niciodată unde ne va duce destinul, important este să fim împreună. Unde vor merge ei, vom merge și noi.”, a spus Camelia Ciobanu.

Marea artistă a precizat că îi este foarte dor de țară și de români, motiv pentru care vrea să facă o vizită în vară.

„Îmi este foarte dor de casa din România, de admiratorii mei, de publicul din România. De toți românii mi-e tare dor. Și o să mă întorc în vara asta într-o vacanță mică, să-mi văd admiratorii și prietenii.”, a spus Maria Ciobanu.

Camelia Ciobanu a vorbit și despre starea de sănătate a mamei sale și spune că se simte bine. De asemenea, ea a precizat că este foarte fericită să o aibă aproape pe cea care i-a dat viață.

„Mami, după cum vedeți, se simte bine. Este cu mine aici, alături de mine, și este o binecuvântare pentru noi. E o energie bună și maternă și avem foarte multe de învățat. Mă simt foarte fericită să o am aproape.”, a mai spus aceasta, scrie Spy News.

Maria Ciobanu a fost interzisă la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu, iar Gheorghe Turda a scos la iveală motivul, într-un interviu oferit anul trecut.

”Mai aud că se tot laudă unul și altul că au fost la petrecerile lui Nicolae Ceaușescu, dar vă spun eu care era, de fapt, lista cu artiștii acceptați. Eram așa: eu, Ștefania Rareș, Ileana Sărăroiu, Doina Badea, Cleopatra Melidoneanu, Dorin Teodorescu, Gică Petrescu, Nicolae Nițescu și orchestra. Doar ei se aflau pe lista întocmită de Ministerul Culturii. Nimeni altcineva nu-și permitea să facă lista, nici Cabinetul nr.1 și nici Cabinetul nr. 2. Maria Ciobanu nu prea era solicitată la recepțiile oficiale, din cauza cancanurilor cu Ion Dolănescu de la vremea aceea”, spunea acesta, potrivit capital.ro.

Comenteaza