Anamaria Prodan se pregătește de nuntă? Declarații incendiare făcute de celebra impresară: „În curând o să fiu și mireasă”

Anamaria Prodan se pregătește de nuntă? Declarații incendiare făcute de celebra impresară: „În curând o să fiu și mireasă”

Impresara Anamaria Prodan a făcut, de curând, dezvăluiri despre posibilitatea de a îmbrăca din nou rochia de mireasă. 

În cadrul emisiunii unde este protagonistă, vedeta a probat mai multe rochii făcute pe comandă la un atelier din Timișoară, însă ținutele nu i-au venit la fix, asta pentru că a explicat că în ultima perioadă a avut fluctuații de greutate, acesta fiind și motivul pentru care articolele vestimentare nu s-au potrivit foarte bine.

Astfel, Anamaria Prodan a explicat că dacă ar vrea să-și comande acum rochia de mireasă, în această perioadă în care se îngrașă și slăbește, ar fi cu adevărat o provocare, precizând în același timp că la un moment dat, în viitorul apropiat, aceasta va îmbrăca și rochia albă de mireasă. 

„Acum am slăbit, deci acum am slăbit 7 kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termină cu bine, nu este nicio problemă, decât aia de mireasă, căci dacă aș vrea să mă mărit acum să-mi fac rochie de mireasă o să fie nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc, o să distrug și rochia de mireasă. În curând o să fiu și mireasă.”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii unde este protagonistă, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza