Sora lui Jador rupe tăcerea după despărțirea artistului de Oana Ciocan: ”E cel mai bine pentru el!”

Sora lui Jador rupe tăcerea după despărțirea artistului de Oana Ciocan: ”E cel mai bine pentru el!”

Sora lui Jador a vorbit deschis despre despărțirea fratelui său de Oana Ciocan, după ce chiar Jador a confirmat acest lucru.

Povestea de dragoste dintre Jador și Oana Ciocan a fost aproape tot timpul în atenția fanilor. Deși formau un cuplu de aproximativ 6 luni, cei mai mulți se așteptau să-i vadă pe cei doi în fața altarului. Însă adevărul pare să fie cu totul altul. Se pare că lucrurile au luat o turnură neașteptată, într-o zi de când au început problemele serioase din relație.

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan în timpul filmărilor emisiunii Survivor All Stars 2024, acolo unde nu mai contenea în a-și declara iubirea necondiționată. Deși cei mai mulți dintre fanii lor așteptau cu nerăbdare marea nuntă, se pare că flacăra iubirii s-a stins mai repede decât și-ar fi imagine cineva. La începutul lunii iunie, Jador a dat de înțeles că este un bărbat liber și că nu mai formează un cuplu cu Oana Ciocan.

Nimeni nu știe motivul pentru care cei doi nu mai formează un cuplu, mai ales că manelistul a decis să nu-și mai expună atât de mult viața personală pe rețelele de socializare. Recent, Camelia Dumitrache, sora manelistului, s-a decis să spună adevărul despre relația pe care a avut-o Jador cu Oana Ciocan. Discretă și fără să ofere prea multe detalii, tânăra nu a dezvăluit motivele pentru care Oana și Jador nu mai formează un cuplu, însă este sigură că decizia pe care fratele ei a luat-o este una benefică pentru el. Mai mult de atât, aceasta a mărturisit că – indiferent de ceea ce se va întâmpla între fratele ei și fosta lui logodnică – nu vrea să se bage în ”casa” lui.

„El a decis să nu-și mai publice viața pe rețelele de socializare și asta pentru că lumea e rea. A decis că așa e mai bine pentru el și eu îi respect decizia și cred că a luat o decizie foarte bună. Lumea interpretează și vorbește mult, e mai bine așa”, a spus Camelia, sora lui Jador, în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza