De ce s-a despărțit Jador de Oana Ciocan. Dezvăluirile incendiare făcute de celebrul cântăreț

De ce s-a despărțit Jador de Oana Ciocan. Dezvăluirile incendiare făcute de celebrul cântăreț
| Foto: spynews.ro

S-a aflat de ce s-ar fi despărțit Jador de Oana Ciocan, deși povestea de dragoste dintre ei doi părea ca în filme.

Într-un mesaj recent postat pe Instagram, Jador a explicat că expunerea excesivă a vieții personale i-a adus numeroase critici și injurii, ceea ce l-a determinat să opteze pentru discreție.

Artistul a menționat că, pe măsură ce și-a expus mai mult viața personală, a fost supus unui val de critici și injurii, afectându-i astfel echilibrul și liniștea necesară pentru a crea muzică. Această situație l-a convins să nu mai comenteze asupra aspectelor personale și să își păstreze viața privată departe de ochii publicului.

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine.

Și lucruri pe care eu le ofer oamenilor și am decis că viața mea personală este viața mea personală și nu voi mai spune nici da nici nu, nu voi comenta în niciun fel, am văzut știri, pur și simplu nu mai comentez despre acest subiect, este viața mea, nu vreau să o expun și sper că înțelegeți.

Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta”, a mărturisit Jador pe InstaStory, potrvit spynews.ro.

Comenteaza