VESTE BOMBĂ! Anamaria Prodan a câștigat în instanță procesul împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Caz închis..”

VESTE BOMBĂ! Anamaria Prodan a câștigat în instanță procesul împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Caz închis..”
| Foto: spynews.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, o căsnicie care a durat 13 ani. 

Dar în paralel, cei doi s-au judecat la Judecătoria Buftea după ce antrenorul de la CSU Craiova a cerut ca soția sa să nu-i mai pronunțe numele și să nu mai facă publice informații privind relația lor.

Potrivit cererii transmise Judecătoriei Buftea, Reghecampf solicită ca Anamaria Prodan să nu mai aibă voie să folosească informații, documente sau înscrisuri privind viața sa privată.

În urma cererii făcute de Laurențiu Reghecampf, judecătorii de la Judecătoria Buftea au decis, luni 13 decembrie, să respingă solicitarea și să-l oblige pe antrenor să-i plătească cheltuieli de judecată Anamariei Prodan. Decizia poate fi atacată la Judecătoria Buftea.

Anamaria Prodan a câștigat, astfel, procesul în fața lui Laurențiu Reghecampf. Potrivit unor surse din anturajul antrenorului, acesta nu știa datele din contract, cu toate că plătește 5-6 avocați.

Joi, 9 decembrie, Anamaria Prodan spunea la Realitatea Plus că Reghecampf nu este la curent cu ceea ce se cere în ordonanța prezidențială înaintată instanței.

„Caz înschis, Anamaria Prodan învinge 1-0 pauză, 3-0 final în cazul ordonanței în care nimeni nu putea să-i pronunțe numele”, spune Anamaria Prodan după decizia instanței.

Vedeta a pus pe contul ei de Instagram hotărârea definitivă.

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani. De trei ani, antrenorul ar forma un cuplu cu Corina Caciuc.

După dezvăluirile lui Gigi Becali, potrivit cărora Reghecampf ar avea o relație extraconjugală, cariera antrenorului de la CSU Craiova nu mai e ceea ce era înainte, potrivit realitateasportivă.net.

Comenteaza