Vedeta româncă care s-a închis în casă de teama COVID. Nu a mai ieșit de când a început pandemia

Vedeta româncă care s-a închis în casă de teama COVID. Nu a mai ieșit de când a început pandemia
| Foto: Playtech.ro

O vedetă din România s-a baricadat în casă de teama COVID-19. Soțul acesteia a dezvăluit care este starea ei de sănătate.

Teama de coronavirusul ce a curmat multe vieți de la începutul pandemiei a determinat-o pe marea actriță Ileana Stana Ionescu să se baricadeze în casă.

Soțul ei, Andrei Ionescu, a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact că el și artista aproape s-au izolat în casa lor aflată într-un cartier select şi izolat din nordul Capitalei, ”Henri Coandă”. Cei doi încearcă să se protejeze cât mai bine.

”Aici ne petrecem de ceva ani buni bătrânețea. Iar de când cu povestea asta, cu pandemia, aproape că ne-am izolat. Încercăm să ne protejăm cât mai bine, fiindcă e clar că e nu lucru de şagă cu virusul ăsta. Dacă avem ceva cumpărături de făcut, rugăm pe cineva cunoscut s-o facă în locul nostru.

Acesta ne aduce cele dorite şi ni le lasă la poartă. Nu interacţionăm cu multă lume. Mai degrabă cu foarte puţini. În plus, avem în faţa casei un fel de mică grădiniţă, unde mai petrecem anumite ceasuri, mai ales dacă vremea e una frumoasă, care să ţină cu noi!”, a spus Andrei Ionescu.

De asemenea, Andrei Ionescu a spus că el și soția lui, care s-a retras de ani buni de pe scenă și care a fost și parlamentar, au decis să se vaccineze anti-COVID-19, dar nu imediat. Acesta a dezvăluit care este motivul pentru care au hotărât să amâne cu câteva luni momentul imunizării.

”Ne vom vaccina, dar nu ne grăbim să facem asta. Dacă ne-am vaccina în perioada asta, ar trebui să interacţionăm cu ceva persoane, iar situaţia pandemiei e încă departe de a fi ţinută sub control. Aşa că am decis să mai aşteptăm şi s-o facem la vară sau poate chiar la toamnă, când datele chestiunii vor fi cu siguranţă altele!”, a mai spus soțul actriței Ileana Stana Ionescu.

Totodată, Andrei Ionescu a spus că deși starea de sănătate a soției sale nu s-a schimbat, este de preferat ca îndrăgita actriță să ”rămână într-un anume fel în conştiinţa iubitorului de film sau de teatru românesc”.

”Preferăm să interacţionăm cât mai rar cu putinţă, chiar şi telefonic. Nu o facem din rea-voinţă, dar bătrâneţea nu-şi oferă întotdeauna cele mai bune arme de apărare. Ca atare, e mai bine ca ea să rămână într-un anume fel în conştiinţa iubitorului de film sau de teatru românesc!”, a mai spus Andrei Ionescu.

Etichete
Comenteaza