Uluitor! Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose și a plecat cu Lia Bugnar?! 

Uluitor! Anghel Damian a lăsat-o pe Theo Rose și a plecat cu Lia Bugnar?! 
| Foto: cancan.ro

Anghel Damian și Lia Bugnar au avut o relație de opt ani, care s-a încheiat cu puțin timp înainte ca Anghel să o cunoască pe Theo Rose.

De când și-au asumat relația, simpatica Theo Rose și Anghel Damian au pozat într-un cuplu bine sudat. Miercuri, actorul a cam greșit, nu e vreun dubiu. Și-a luat iubita gravidă în opt luni și a mers cu ea la casa fostei iubite, Lia Bugnar! A avut, însă, bunul simț și nu a invitat-o înăuntru. Artista a rămas cumințică în mașină, iar partenerul ei a intrat în imobilul aflat în zona Grădina Icoanei. Te-ai fi gândit că are de luat un act, un obiect, orice. Nu a fost, însă, așa. După câteva zeci de secunde, Anghel Damian a ieșit cu câinele Liei Bugnar, pe care l-a plimbat pentru puțin timp.

În tot acest timp, Theo Rose a stat în mașină și a asistat la scenă. Ce bărbat i-ar face așa ceva iubitei însărcinate? CANCAN.RO nu dă, însă, cu parul ci doar semnalează faptele. Într-un final, Anghel Damian a dus patrupedul în casă, unde a petrecut în jur de zece minute, mândru, probabil, că și-a făcut datoria. A fost un “blat” făcut de purisanca Lia și ex-ul ei.

Ulterior, Anghel Damian și Theo Rose au părăsit “locul faptei”. Actorul a rămas la sediul Pro TV, iar sexy-graviduța s-a dus acasă, în zona Sisești.

Comenteaza