Tzanca Uraganu a cântat la o nuntă unde nu s-a ținut cont de restricții. Ce amenzi a dat poliția

Tzanca Uraganu a cântat la o nuntă unde nu s-a ținut cont de restricții. Ce amenzi a dat poliția

Tzanca Uraganu pare de neoprit de lege când vine vorba de evenimentele la care este invitat să cânte, manelistul fiind, probabil, cel mai ”curajos” cântăreț când vine vorba de nerespectarea regulilor.

Amendat de nenumărate ori pentru petrecerile la care a fost invitat să cânte și la care nu s-au respectat normele legale, Tzanca Uraganu a recidivat, în weekend.

Deja obișnuit cu amenzile primite de la Poliție pentru nerespectarea măsurilor privitoare la pandemie, Tzanca Uraganu a decis să mai încalce, o dată, legea, așa că, fără să stea pe gânduri, celebrul manelist a acceptat să participe la o petrecere de pomină și să cânte, contra unei sume frumușele, la o petrecere de nuntă.

Mai exact, Tzanca Uraganu a fost invitatul special al unei petreceri de nuntă desfășurate, conform tuturor tradițiilor, chiar în curtea casei.

Iar acolo, zeci de persoane înghesuite, fără niciun fel de mască, au savurat la maximum melodiile cântate de manelist, contribuind din greu la bunăstarea financiară a celui mai bogat cântăreț al momentului. Și, normal, nunta, una de fițe, în ciuda restricțiilor, nu a fost deranjată de autorități, în ciuda boxelor date la maximum și a muzicii care, probabil, se auzea în toată localitatea.

”Tzanca Uraganul nu refuză niciun eveniment în ultima vreme, dar cere sume uriașe pentru a cânta. La o asemenea nuntă, Tzanca a încasat cel puțin 10.000 de euro, de aceea nici nu refuză contractele, dacă vine Poliția plătește amenda fără să comenteze. Amenzile de 1.000 de lei, chiar dacă sunt mai multe, le acoperă din câtev adedicații, așa că preferă să nu respecte regulile și să acă bani”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza