Tzancă, bătut de un ”șmecher”: ”Ușor, cumetre, nu știi tu! I-a dat un pumn, planton!”

Tzancă, bătut de un ”șmecher”: ”Ușor, cumetre, nu știi tu! I-a dat un pumn, planton!”
| Foto: antena3.ro

Tzancă Uraganu a fost bătut măr de un rival. Imaginile cu artistul au făcut înconjurul internetului!

 Are buza vânătă și umflată, iar în nări tampoanele îi opresc, probabil, sângerarea. Ce s-a întâmplat cu manelistul? Cine l-a bătut? CANCAN.RO are detaliile uluitoare: un singur pumn, dar zdravăn, ar fi primit Andrei Velcu, după ce s-ar fi luat de un invitat beat, la o nuntă la care cânta.

Tzancă Uraganu’ a fost implicat, în ultimul timp, în mai multe scandaluri. De departe, războiul cu Mădălina Miu, femeia care i-a fost alături trei ani și de care încă nu a divorțat, este cel mai ”sângeros”. Chiar ea avea să dezvăluie clipele grele prin care a trecut atunci când încă-l iubea pe Tzancă.

Acum, Mădălina povestește ce s-a întâmplat cu artistul în acea seară în care i-ar fi apărut la ușă bătut. ”Păi el își lua mereu bătaie pe la nunți. Dacă-i obraznic! Referitor la acele poze, cu buza spartă și vată în nas, sunt de ceva timp. Atunci, el a fost să cânte undeva, iar un băiat de la masă s-a ridicat și i-a dat un pumn, dar el nu a spus de ce”, a început dezvăluirea Mădălina Miu.

Avea să explice, pas cu pas, cum s-au petrecut lucrurile. Cum s-a trezit cu Tzancă la ușă și i-a acordat, apoi, îngrijirile necesare. Și cum a fost pusă să-i facă poze.

”Băiatul acela era dintr-o familie de asta, cum să-i zic, de șmecheri, are și bani omul și s-a uitat la un trening pe care-l avea Tzancă pe el și … Iar Tzancă a vrut să-l înjosească, i-a spus ceva gen «Ușor, cumetre, că nu știi tu de astea, treningul ăsta e 5.000». Băiatul ăla era și beat, îți dai seama, la petrecere, acolo, s-a enervat și i-a dat un pumn. Atât, o singură lovitură i-a dat și a căzut, planton. Tzancă a fugit apoi imediat și au apărut pozele alea pe net, pe care le-a făcut el, să-l bage pe om la pușcărie”, a povestit Mădălina Miu, pentru CANCAN.RO.

”Eu știu, pentru că pozele alea erau făcute aici, în casă, când a venit bătut la mine. De fapt, pozele alea i le făcusem eu, el m-a pus. Își ținea buza să filmez acolo, cum e el bătut. Dar el și-a luat bătaie peste tot. Am înțeles că s-a întâmplat recent. A fost plecat în Germania, în urmă cu vreo două săptămâni, și a cântat la un club, a deranjat oamenii, că a fost puțin obraznic, și erau niște băieți de pe la Teleorman, am înțeles, cică l-au spart ăia.

L-au bătut măr. El este obraznic cu toată lumea, aroganța lui deranjează, o face și pe live-uri. Oamenii îl plătesc cu bani mulți, iar el face caterincă la microfon, strică petrecerea, odată s-a descălțat, își punea pantoful la ureche. Face fel și fel de chestii de astea, iar oamenilor nu le convine să dea atâția bani, iar el să-i ia în bătaie de joc”, a încheiat Mădălina Miu.

Comenteaza