Toată lumea îi plânge de milă Savetei Bogdan. Artista a ajuns săracă...: "Am un ambasador și sunt...”

Toată lumea îi plânge de milă Savetei Bogdan. Artista a ajuns săracă...: "Am un ambasador și sunt...”

Deși toți îi plâng de milă din cauza situației sale cu banii, Saveta Bogdan le-a mărturisit tuturor că este foarte fericită.

Îndrăgita interpretă de muzică populară o duce cum nu se poate mai bine! Saveta Bogdan ne-a mărturisit că nu a fost afectată de creșterile facturilor, a dezmințit articole potrivit cărora ar avea probleme cu banii și chiar există în viața ei un bărbat care o iubește și o face fericită. 

Vedeta a explicat că nu are nicio problemă financiară, din contră o duce foarte bine, are tot ce îi trebuie și se bucură de spectacole seară de seară.

Saveta Bogdan a vorbit despre zvonurile privind situația sa financiară ș i a dezmințit informațiile potrivit cărora ar fi amărâtă și nu s-ar descurca cu banii.

Din contră, artista ne-a asigurat că este fericită și împlinită. Nu îi lipsește nimic și ne-a dezvăluit că a avut succes și în dragoste. 

„Nu este adevărat așa ceva, mie chiar îmi este bine, nu îmi este rău. Se spune că sunt amărâtă, nu e adevărat. Eu sunt foarte bine, am tot ce îmi trebuie și dacă am nevoie de ceva, am fata în America și îmi trimite. 

Am de toate, am tot ce îmi trebuie. O duc cât se poate de bine! Nu sunt deloc amărâtă. Eu cânt seară de seară, am program la diferite restaurante, la mese și spectacole, deci sunt chiar foarte bine", a explicat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru Wowbiz.ro.

Comenteaza