Theo Rose, primele DECLARAȚII BOMBĂ despre sarcină: „O să aveți un...

Theo Rose, primele DECLARAȚII BOMBĂ despre sarcină: „O să aveți un...

Theo Rose a confirmat că urmează să devină mămică pentru prima dată, alături de partenerul ei de viață, Anghel Damian.
 

După multe semne de întrebare venite din partea fanilor, Theo Rose a confirmat că urmează să devină părinte pentru prima dată alături de Anghel Damian.

Artista a ales să își păstreze sarcina în secret o perioadă, însă, odată cu apariția informațiilor legate de sarcină în mediul online, mai multe persoane din anturajul artistei au confirmat ceea ce s-a vehiculat. În cadrul unei intervenții pe micile ecrane, tatăl artistei a confirmat la rândul lui că va deveni bunic. 

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Pe cât de specială, pe atât aglomerată și plină de emoții unice este, motiv pentru care este necesar ca artista să se focuseze pe starea sa de bine și să își încarce bateriile constant, chiar dacă are de dus la bun sfârșit o mulțime de proiecte și evenimente la care trebuie să fie prezentă.

Chiar și așa, artista și-a asigurat fanii că va onora toate cântările la care trebuie să ajungă, fără excepție.

Cu numai câteva minute în urmă, Theo Rose a apărut în fața fanilor săi la InstaStory, acolo unde a confirmat că va deveni mămică.

Vizibil emoționată și entuziasmată, artista a afișat un zâmbet larg pe chip, semn că venirea pe lume a unui copil o face foarte fericită. Fără să ofere mai multe detalii despre sarcină, cântăreața a ținut să mărturisească că fanii ei vor avea, în curând, un nepoțel sau o nepoțică, potrivit wowbiz.ro.

„Vă pup de la filmări. E adevărat, o să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a spus Theo Rose pe Instagram.

 

Comenteaza