Tavi Clonda a recunoscut dacă a înșelat-o pe Gabriela Cristea?! Tavi: „Mare prost am fost, mare prost.”

Tavi Clonda a recunoscut dacă a înșelat-o pe Gabriela Cristea?! Tavi: „Mare prost am fost, mare prost.”
| Foto: kfetele.ro

Tavi Clonda a vorbit în cadrul unui interviu despre relația pe care o are cu soția sa Gabriela Cristea.

Odată invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Tavi Clonda a răspuns la mai multe curiozități legate de frumoasa sa căsnicie cu Gabriela Cristea.

Cei doi reușesc, mai mult sau mai puțin, să petreacă timp împreună, organizând mici ieșiri, însă fără compania celor două fetițe, tocmai pentru a petrece timp ca și cuplu.

Astfel, Tavi Clonda a primit câteva întrebări și despre infidelitate, la care a răspuns cu toată sinceritatea, dezvăluind că a fost infidel, însă doar în trecut, atunci când nu știa ce reprezintă iubirea mai exact, potrivit kfetele.ro.

Cristi Brancu: Ai înșelat în dragoste?

Tavi Clonda: O întrebare foarte bine pusă. Ai înșelat în dragoste, nu într-o relație. Băi, în dragoste nu am înșelat. Când eram mai tânăr așa în relații... Dar nu o iubeam.

Cristi Brancu: Deci ai putea spune că Gabi este singura iubire a vieții tale?

Tavi Clonda: Nu, nu, nu. Au mai fost vreo 10, 20. Ea este iubirea vieții mele, dar când iubești, eu cel puțin când am iubit nu am înșelat. Mare prost am fost, mare prost. Glumesc. Când iubești cu adevărat și și primești cumva, că poți să iubești, dar dacă ea nu îți dă nimic acolo, la un moment dat te duci că ești bărbat. Asta ziceam și pe story-urile mele.

Un bărbat vrea doar trei lucruri, vrea sex, vrea afecțiune, nu iubire, că iubire ar trebui să existe, afecțiunea e altceva, e manifestarea iubirii, și bineînțeles mâncare, dar asta cu mâncarea, uite, îți mai faci și singur. 

Etichete
Comenteaza