Cât a plătit Gabriela Cristea pentru o vacanță de 7 nopți în Corfu? Suma este ULUITOARE

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru o vacanță de 7 nopți în Corfu? Suma este ULUITOARE

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au decis să își ofere o binemeritată vacanță în acest sezon estival, alegând destinația de vis, insula Corfu din Grecia.

Cei doi, însoțiți de cele două fetițe ale lor, și-au petrecut 7 zile într-un resort de lux, unde confortul și peisajele spectaculoase au fost la ordinea zilei.

Vacanța nu a fost deloc una obișnuită, deoarece cuplul a scos din buzunar o sumă impresionantă de 4.400 de euro doar pentru cazare! Cei doi au optat pentru un hotel de top, unde au avut parte de toate facilitățile necesare pentru o experiență de neuitat.

Gabriela și Tavi au documentat fiecare moment al escapadei lor, ținându-și fanii la curent cu tot ceea ce fac. De la plimbări romantice pe plajă, la activități distractive alături de copii, familia Cristea-Clonda a împărtășit cu entuziasm momentele speciale petrecute în Corfu.

Pe rețelele de socializare, Gabriela și Tavi au postat imagini și videoclipuri cu peisajele superbe, deliciile culinare și activitățile relaxante de care s-au bucurat, reușind să capteze atenția și admirația fanilor lor.

Comenteaza