Tatăl Deliei Matache s-a întors acasă după 20 de ani de absenţă.Unde a fost plecat

Tatăl Deliei Matache s-a întors acasă după 20 de ani de absenţă.Unde a fost plecat
| Foto: ciao.ro

Ion Matache, fostul soț al Ginei Matache și tatăl Deliei, a decis în urmă cu aproximativ 18 ani, să se călugărească.

În 2004, Ion Matache a luat o decizie care i-a schimbat radical viaţa. La vremea respectivă, bărbatul era ateu, dar un preot i-a deschis calea spre credinţă. Fără să stea prea multe pe gânduri a renunţat la tot şi a plecat pe Muntele Athos.

Recent, din cauza unor probleme grave de sănătate, tatăl artistelor a decis să se întoarcă la familia sa. Fosta soţie l-a primit înapoi în casa în care au locuit împreună, iar în prezent sunt colegi de apartament.

În cadrul unui interviu recent, Gina Matche a dezvăluit cum se înţelege cu acesta în prezent. Mama Deliei a explicat faptul că nu i-ar fi trecut niciodată prin cap să nu îl ajute. Mai mult, se pare că starea acestuia de sănătate este mult mai bună, iar acum se poate îngriji singur.

Cât despre partaj, spune că nu s-a gândit niciodată la asta. Scopul ei în viaţa a fost să îşi ajute copiii, nu să facă avere, motiv pentru care acum deține doar un apartament și o mașină.

„El a avut problemele mari de sănătate și a plecat de acolo, Ce era să facă? Ăsta este adevarul. Acum a revenit acasă și l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit. El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijește singur.

Noi nu am făcut niciodată partaj. Ce să împart două-trei lemne? Mu m-am gândit să strâng avere, tot ce am avut am dat la copii.

Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiții de astea”, a mărturisit Gina Matache pentru un post de televiziune, potrivit ciao.ro.

Comenteaza