S-a aflat câte clase are Delia Matache! Vedeta nu face bani doar din muzică

S-a aflat câte clase are Delia Matache! Vedeta nu face bani doar din muzică

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste dar și persoane publice din România.  

Delia Matache a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”. Cântăreața a studiat pianul și a luat lecții particulare pentru flaut timp de cinci ani. După ce a terminat liceul, Delia a ales să meargă la Universitatea Națională de Muzică din București. Primul susținător al ei a fost chiar mama sa!

Cât despre situația financiară, Delia o duce bine! Ea deține și o firmă, Deliaevent SRL, care în anul 2016 avea o cifră de afaceri de 4.629.590 lei, având un profit net de 1.632.410 lei.

Delia cere sume cuprinse între  15.000 – 19.000 euro pentru un singur concert. Pentru transport în ţară, artista cere 1 euro/km + TVA. Dacă distanţa depăşeşte 300 km, Delia cere bilete de avion. Cât despre cazare, artista solicită mereu 5/6 camere duble twin şi 3 camere single. Aceasta acceptă cazare la 4 sau 5 stele. Masa va fi oferită tot de organizator, pentru 11-13 persoane.

De curând, Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, au împlinit nouă ani de căsnicie. În cadrul emisiunii „iUmor”, cântăreața a ținut să facă un anunț. În spirit de glumă, pentru a vedea reacțiile colegilor din jur, Delia le-a spus că ar fi gravidă.

”Sunt însărcinată!”, îi anunța Delia pe colegii săi de la ”iUmor”. Mihai Bendeac a întrebat-o imediat: ”Ești însărcinată?”. Delia a continuat: ”Am un bebe”, moment în care își pune mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze. Mihai Bendeac continuă discuția: ”Adică Matache nu o să mai fie Matache”, iar Şerban Copoţ l-a ”completat” pe actor: ”(Ma)Matache”.

După ce Delia a făcut, în spirit de glumă, acest anunț, Răzvan Munteanu a confirmat că totul a fost o glumă, arată dcnews.ro, potrivit cancan.ro.

Comenteaza